Backens status är: Stängd

Arbetet påbörjades redan för något år sedan när den nya profilen skapades. Men en inställd säsong senare och covid-19 så har arbetet med en ny hemsida legat på is. Med nya krafter och en massa go energi inför en ny säsong så la vi krutet på att få upp vår hemsida, samtidigt som våra ideella krafter sprutade snö i backen och förberedde inför kommande säsong. Syftet är att möta dig som besökare och andra intresserade med en enklare, modernare och mer lättnavigerad sida än innan.

Vi kommer löpande att uppdatera hemsidan för att ni snabbt och enkelt ska kunna finna det ni söker. Vi har arbetat tydligt med ett mål, och det är att göra sidan så pass serviceinriktad att du ska kunna få svar på de frågor du söker eller komma i kontakt med oss. Tillsammans med sociala medier kommer detta att bli en nyttig plattform till att nå ut till fler och sprida glädje, speciellt under vinterhalvåret.

Relaterade nyheter och evenemang